Game Bilisimden Metin2 Sunucusu Alacaklar DİKKAT!!
Yazar
Mesaj Sayısı : 144 Points : 2501 Reputation : 5 Kayıt tarihi : 14/10/10 Yaş : 32 Nerden : SaRay
Konu: Game Bilisimden Metin2 Sunucusu Alacaklar DİKKAT!! Paz Ekim 24, 2010 2:27 pm
GameBilişimden Metin2 Sunucusu Alacaklar DİKKAT!
Arkadaşlar sizlere tavsiye ediyorum lütfen bu gamebilisimden mt2 sunucusu almayın. 5 Gün sonra pişman olursunuz.Nedenlerini açıklıyorum:
7/24 Ticket Destek dedikleri yalan! Siz ticketinizi atıyorsunuz 50 tanede 100 tanede atsanız otomatik sürekli sistem aynı cevabı veriyor..yani destek filan verdikleri yok.
Msnden 2 kere gamebilisimle konustum.Her 2 konusmada 60 tllik sunucunuzun user kapasitesini sordum 2 ayrı cevap verildi. Birisi 400 user kapasiteli dedi birisi 10000 user kapasiteli dedi. al işte yalan bizzat kendim yaşamış olarak online user sayısı 70 e ulaştıgında oyun oynayamazsiniz. Sürekli oyundan atar lag oluşur. Hele HaftaSonlarını saymıyorum Hafta Sonları oyun oynamayı bir kere unutun .. bir reboot atarsınız servere 2 dk. da açılıacagı yerine 4 Saat bekliyorsunuz..
GameBilisim ! Sizin verdiğiniz paranızın hakkını vermiyor.. ne destek veriyor .. ne doğru dürüst sunucuları mevcut. Ben bunları bizzat yaşamış olarak Bundan sonra server satın alacak arkadaşlarıma uyarı amaçlı konumu açtım.. gerisi sizlere kalmış birşey..
Vps Server alabileceğiniz. Birçok Seçenek mevcut.. onları denemenizde yarar var diyorum.
iyi günler .
Game Bilisimden Metin2 Sunucusu Alacaklar DİKKAT!!